Hydro Shop | O nama – prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

O nama – prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme

Naš stručni tim zaposlenih svakodnevno brine o vama i zajedno gradimo svet u kojem svi imaju više mogućnosti.

PUMPE ZA VODU I OPREMA – HYDRO SHOP

Hydro Shop je specijalizovana prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme, koja se nalazi u Novom Sadu. U našoj ponudi nalazi se širok asortiman proizvoda poznatih svetskih brendova kao što su: EBARA, PEDROLLO, SUMOTO, FRANKLIN ELECTRIC.

Bilo da su Vam potrebne hidroforske, potapajuće ili muljne pumpe za vodu, prodavnica Hydro Shop je prava adresa za Vas. Kao neizostavni deo svakog sistema za snabdevanje vodom na raspolaganju je kompletna ponuda dodatne opreme za bunare i druge elemente sistema. Prodavnica Hydro Shop iz svoje ponude izdvaja:

Pumpe svih karakteristika0%
Hidropake0%
Membranske posude0%
Komandne ormane0%
Presostate i ventile0%

Nešto više o nama …

Hydro Shop je specijalizovana prodavnica pumpi za vodu i prateće opreme najvećeg proizvođača, italijanske kompanije PEDROLLO. Zahvaljujući raznovrsnom opsegu proizvoda, ova kompanija uspešno zadovoljava sve potrebe u kućnoj, industrijskoj i poljoprivrednoj upotrebi i predstavlja sinonim za vodosnabdevanje širom sveta. U ponudi kompanije Pedrollo nalazi se preko 50 vrsta pumpi za vodu, uključujući i drenažne pumpe, potapajuće pumpe i dobro poznate površinske modele.

U našoj ponudi nalaze se i proizvodi kompanije Ebara koja poseduje više od 20 godina iskustva u projektovanju i proizvodnji električnih pumpi za industriju i stanovanje. Filozofija ove kompanije su tri osnovna pojma: kvalitet, najsavremenija rešenja i život. Zbog svog jednostavnog principa rada, kompaktnog i pouzdanog dizajna, Ebara centrifugalne pumpe za vodu mogu se koristiti u različitim instalacijama i brojnim aplikacijama. Različite verzije pumpe imaju veoma širok spektar aplikacija – od transporta vode do hemikalija.

Još jedna delatnost naše firme je servisiranje pumpi za vodu svih karakteristika i proizvođača. Naš iskusni i stručni tim majstora u svom radu koristi najsavremeniju opremu i alate, što garantuje da će svi kvarovi biti otklonjeni u najkraćem mogućem roku.

Mislite na Vaše useve i na vreme im obezbedite adekvatne uslove za rast. Ne možete se osloniti na kišu, ali se možete osloniti na Hydro Shop i naše pumpe za vodu.

PREUZMITE CENOVNIK!