Hydro Shop | SERVIS – Podrška u svakom trenutku
13539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13539,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

SERVIS – Podrška u svakom trenutku

NAŠA PODRŠKA VAMA U RUKOVANJU UREĐAJIMA

Matično preduzeće HYDRO NS i HYDRO SHOP prodavnice garantuju nesmetan rad svih komponenti i dodatne opreme naših uređaja. Naše iskustvo i stručni tim uvek su na raspolaganju da u što kraćem roku intervenišu i tako pomognu Vama, korisnicima naših uređaja. Uvek je spremna kompletna podrška za servis pumpi, kompresora i elektromotora, kako u proizvodnji, tako i u održavanju uređaja za povišenje pritiska.

80%

SERVIS

Prodavac i serviser Perdollo, Ebara, Subline, Leader, Sumoto, Franklin Electric, Varem, Zilmet i drugi.

100%

ORIGINALNI DELOVI

Svaki deo je konstruisan u skladu sa opštom logikom. Zbog toga, originalni delovi su jedini koji jamče da će vaš proizvod zadržati svoje inicijalne performanse.

97%

POUZDANOST SISTEMA

Pouzdan je onaj sistem koji izvršava svoju funkciju bez kvara. Naši sistemi su odavno dokazali veliki stepen pouzdanosti i opravdali dato poverenje.

89%

TEHNIČKA PODRŠKA

Uvek smo otvoreni za komunikaciju sa našim (potencijalnim) kupcima i korisnicima naših proizvoda.

Lokacija Servisa:

Hydro NS, Novi Sad

Ulica Pere Popadića 12

Tel: 021/469 868

Mob: 060/530 56 02 ; 063/500 387

Imate pitanje? Slobodno nas kontaktirajte.